2022-05-17 07:41:50• hírek • hirado.hu

Lottómilliomosként továbbra is teherautót vezet

Egy walesi férfi továbbra is kamionsofőrként dolgozik annak ellenére, hogy feleségével megütötték a főnyereményt az egyik lottójátékon.

A Swansea-ben élő Steve Schiltz és felesége 2019-ben az Euromillions lottójátékon egymillió fontot nyert.


Nem sokkal később, a koronavírus-járvány idején az Egyesült Királyságban az 56 éves, hatgyerekes családapa sok más kamionoshoz hasonlóan levelet kapott a kormánytól, hogy menjen vissza dolgozni, ugyanis az ország ellátási lánca az összeomlás szélére került, és minden emberre szükség van, aki tud teherautót vezetni – derül ki a The Sun cikkéből. 


Schiltz a levelet elolvasva nem hezitált, nagy örömmel ment vissza segíteni, kamionra szállt, és járta az országot, szállította az árukat a raktárak és az áruházak között. Nemcsak Steve Schiltz folytatta a munkát a szerencsés napjuk után, hanem felesége, Lesley is, heti négy napot dolgozott az egészségügy és a szociális gondozás területén.


A pár egyébként sem váltott különösebben fényűző életre a nyeremény után, mindössze egy Maldív-szigeteki nyaralásra fizetett be és egy új családi autót vásárolt, és továbbra is ugyanabban a házban lakik a család, mint korábban. Nyereményükkel igyekeznek hat gyerekük és négy unokájuk pénzügyi jövőjét megalapozni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: